T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Trabzon Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi

İZ BIRAKANLAR

2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na yapılan başvurular, ilgili jüri tarafından değerlendirilmiş ve  merkezimiz öğrencilerinin yaptığı başvurunun, yarışmanın Erzurun bölge aşamasına katılması uygun görülmüştür.

 Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmaları kapsamında 22-24 Nisan 2024 tarihleri arasında proje sergileri düzenlenecek ve etkinlik, 25 Nisan 2024 tarihinde ödül töreni ile son bulacaktır. .

Bu proje sürecinde öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz çok başarılı bir işbirliği sergilediler. Proje sürecinde öğrencilerimiz öğretmenlerimizin rehberliğinde büyük bir özveriyle çalışarak önemli başarılar elde etti. Öğretmenimiz ise öğrencimizi projenin her aşamasında yönlendirerek ve destekleyerek onun potansiyelini en üst düzeyde kullanmasını sağladı. Bu başarılı işbirliği ve uyumlu çalışma ortamı, Faruk başaran bilsemin eğitim kalitesiniyükseltmek için önemli bir örnek teşkil ediyor. Öğretmenimiz ve öğrencimiz, merkezimizin başarısına katkıda bulundukları için takdir edilmeyi hak ediyorlar. Bu vesileyle, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin gösterdikleri özveri ve başarılarından dolayı teşekkür ederim. Kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Saygılarımla

Selçuk Islamoglu

Müdür   

 Tıklayınız  

03-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.04.2024 - Güncelleme: 03.04.2024 22:23 - Görüntülenme: 74
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
duyuru,