TRABZON / ORTAHİSAR - Trabzon Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi

Radyo Faruk Başaran Bilsem

Ock

Bilsem Ara tatil Destekleme ve Yetiştirme Kursu 21 Ocak 5 Şubat 2023 tarihleri arasında başlayacak. Kurslarımızdan bir öğrenci en fazla 2 alan seçecek olup, haftada 8 saat eğitim alacaktır.

Başvurular 9-17 Ocak 2023 tarihleri arasında öğrenci velileri tarafından Trabzon Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

Başvuru şartları;

2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12. sınıflarında okumak,

Öğrenci belgesi (Okulundan alınacak)

Nüfus cüdan fotokopisi

Öğrenci başvuru formu Ek-4 (Bilsemden verilecek)

Veli izin belgesi (Bilsemden verilecek)

Bilgi ve Kayıt için;

Kas

Genel Müdürlüğümüze bağlı bilim ve sanat merkezlerine alınacak özel yetenekli öğrencileri belirlemek üzere 2018-2019 eğitim öğretim yılında yapılacak olan öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuz yayımlanmıştır.

Bilim ve sanat merkezlerine öğrenci seçimi 1, 2 ve 3. sınıf seviyelerinde sınıf öğretmenleri tarafından yetenek alanlarına göre aday gösterilen öğrenciler arasından yapılacaktır.

Öğrencilerin yetenek alanlarına göre aday gösterilme işlemleri 03-14 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kılavuz için tıklayınız.

Yetenek alanlarının tanıtım videoları:

Genel Yetenek Alanı İçin Tıklayınız.

Görsel Sanatlar Yetenek Alanı İçin Tıklayınız.

Müzik Yetenek Alanı İçin Tıklayınız.