Nis

Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Süreci Ön Değerlendirme Uygulama Sonuçları Açıklandı. Sonuçları öğrenmek için linke tıklayınız....

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması!

Radyo Faruk Başaran Bilsem

Ock

Bilsem Ara tatil Destekleme ve Yetiştirme Kursu 21 Ocak 5 Şubat 2023 tarihleri arasında başlayacak. Kurslarımızdan bir öğrenci en fazla 2 alan seçecek olup, haftada 8 saat eğitim alacaktır.

Başvurular 9-17 Ocak 2023 tarihleri arasında öğrenci velileri tarafından Trabzon Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

Başvuru şartları;

2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12. sınıflarında okumak,

Öğrenci belgesi (Okulundan alınacak)

Nüfus cüdan fotokopisi

Öğrenci başvuru formu Ek-4 (Bilsemden verilecek)

Veli izin belgesi (Bilsemden verilecek)

Bilgi ve Kayıt için;

Kas

Genel Müdürlüğümüze bağlı bilim ve sanat merkezlerine alınacak özel yetenekli öğrencileri belirlemek üzere 2018-2019 eğitim öğretim yılında yapılacak olan öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuz yayımlanmıştır.

Bilim ve sanat merkezlerine öğrenci seçimi 1, 2 ve 3. sınıf seviyelerinde sınıf öğretmenleri tarafından yetenek alanlarına göre aday gösterilen öğrenciler arasından yapılacaktır.

Öğrencilerin yetenek alanlarına göre aday gösterilme işlemleri 03-14 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kılavuz için tıklayınız.

Yetenek alanlarının tanıtım videoları:

Genel Yetenek Alanı İçin Tıklayınız.

Görsel Sanatlar Yetenek Alanı İçin Tıklayınız.

Müzik Yetenek Alanı İçin Tıklayınız.