E-Twinning Projelerimiz

Güvenli İnternet Panolarımız

Haz

İlham Veren Origamim(My Inspiring Origami) eTwwinning Projesi ile öğrencilerin dönüşüm fikrini somutlaştırarak yaratıcılıklarını geliştirmek, oluşturulan  hikayeler  vasıtası ile doğa sevgisi ve geri dönüşüm bilincine katkı sağlamak, yaptığı tasarımlarla inovatif düşünceyi geliştirmek, matematikle  ilişkilendirilmesini sağlamak, gerektiğinde hayali durumları ifade edebilmek, duygu ve düşüncelerini anlatmak, araştırma ve sunum yapma ve teknolojiyi kullanma becerilerini geliştirmek, hedeflenmiştir.

Haz

13.06.2021 Pazar günü ortaklarımızla yaptığımız online toplantıda her okuldan iki öğrenci seçtikleri I. Dünya Savaşı fotoğraflarını yorumladılar. Toplantımıza Kosova Prizren' den misafir olarak katılan öğrenciler de yorumlarıyla renk kattılar.

Haz

Trabzon Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi' nin kurucusu olduğu projemize ilimizden Bener Cordan Ortaokulu ile Piri Reis Ortaokulu Nevşehir' den Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi, Denizli' den Acıpayam Çamlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortak olmuşlardır. 8 Öğretmen ve 29 Öğrenci ile faaliyetlerimize Mayıs ayı itibariyle başladık.